به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه و احیا، یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ محمد طیب صحرایی، استاندار کرمانشاه، شهاب طلائی، مدیرعامل صندوق توسعه و احیا، داریوش فرمانی، مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه و نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه، طهماسب نجفی، معاون عمرانی استاندار ، روسای ادارت گاز، آب، برق، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش و سایر مسئولان استانی از بافت تاریخی کرمانشاه بازدید کردند.
در جریان این بازدید، استاندار کرمانشاه و هیئت همراه، از خانههای تاریخی رندهکش معروف به خواجه باروخ، حسینیه حاج اکبری، مدرسه تاریخی کزازی، تکیه بیگلر بیگی، عمارت بامگاه و سایر بناهای بافت تاریخی بازدید کردند.
استاندار کرمانشاه طی این بازدید از نزدیک در جریان آخرین وضعیت بافت قرار گرفت و مقرر شد با همکاری اداره راه و شهرسازی و شهرداری، مسیر بافت تا انتهای امسال سنگفرش شود.
همچنین مالکان و سرمایهگذاران بناهای تاریخی خصوصی و میراثی نیز در این بازدید، مشکلات و موانع خود موجود در مسیر احیای بافت تاریخی را مطرح کردند و استاندار به همه روسای ادارات تکلیف کرد که تکتک موارد مطرح شده را بررسی و حل کرده و تا دوهفته به استاندار گزارش دهند.
همافزایی حداکثری دستگاههای اجرایی در احیای بافت
محمد طیب صحرایی در گفتوگو با سرمایهگذاران بناهای تاریخی تاکید کرد: احیای بافت تاریخی ضمن ایجاد امنیت در این مناطق، حفظ میراث هویتی ما، موجب اشتغالزایی پایدار محلی میشود و برای تحقق این امر به باید همافزایی حداکثری در دستگاههای اجرایی ایجاد کنیم.
صندوق توسعه و احیا ، مرجع اصلی واگذاری
شهاب طلایی نیز در گفتوگو با مدیران استانی گفت: صندوق توسعه و احیا ، بازوی اجرایی و مرجع اصلی وزارتخانه میراث فرهنگی برای جذب سرمایهگذار بخش خصوصی در احیای بناهای تاریخی است و ما آمادگی داریم در تعامل کامل با ادارات استانی نظیر اوقاف و آموزش و پرورش، بناهای تاریخی استان را احیا کرده و زیرساختهای گردشگری استان را توسعه دهیم.
کاروانسرای ماهیدشت احیا میشود
مدیر عامل صندوق توسعه و احیا در گفتگو با خبرنگاران از احیای کاروانسرای ماهیدشت خبر داد و گفت: این بنا به زودی در قالب مزایده، جهت مرمت و بهرهبرداری در مدت معین، به سرمایهگذار بخش خصوصی سپرده میشود.
انتهای پیام/