«هادی میرزایی» با بیان اینکه به استناد ماده هشت قانون حمایت از هنرمندان،استادکاران و فعالان صنایع دستی موظف به حمایت از تقویت صنایع دستی بر عهده ماست، اظهار کرد: هنرهای ملی که ریشه اصلی صنایع دستی کشور است نیازمند آن است که با استفاده از دانش و تکنولوژی روز دنیا ارتقاء یافته و با کیفیت تولید مواد اولیه محصولاتی درخور ایجاد کنیم.
میرزایی با بیان اینکه اتصال هنرمندان صنایع دستی به بازار جامعه هدف میتواند زمینه تقویت حوزه صنایع دستی را ایجاد کند، گفت: از اهم مأموریتهای صندوق احیا، پیشبینی چرخه و خوشه صنایع دستی و فرش بوده که از تأمین مواد اولیه تا مارکتینگ صنایع دستی را مد نظر قرار داده است.
میرزایی استفاده از نوآوری و خلاقیت، تأمین مواد اولیه و حمایت از ابزارآلات تولید صنایع دستی را راهبردهای جدی صندوق توسعه صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی دانست و بیان کرد: با خرید تضمینی هیچ محصولی پایدار نخواهد بود و هیچ کدام یک از صنایع دستی احیا نمیشود.
وی اتصال به بازار مورد نیاز امروز در گستره ملی و جهانی را موثرترین و تنها راه احیای صنایع دستی منسوخ شده عنوان و تصریح کرد: هیچ محصولی جهانی نمیشود مگر آنکه توانسته باشند نیاز ملی را برطرف کند.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دستی کشور گفت: احیای صنایع دستی منسوخ شده در گرو اتصال ظرفیتهای دانش بنیان و جوانان مستعد در این حوزه است.