«مرتضی عباسی نژاد» در گفتوگو با صابتا با بیان این که دغدغه اصلی این کانون و صنف حمایت از هنرمندان این رشته با ایجاد خانه گچ برهای تهران است، اظهار کرد: ما نیاز به محلی برای ارائه فعالیتها و آثار خود و همچنین رفت و آمد باهم داریم و همچنین بتوانیم حضور ملموس تر مردم را در این محل شاهد باشیم.
وی با بیان این که یک اتاق یا حتی یک فضای کوچک ولو مرمت نشده نیز میتواند نیاز این صنف هنرمند را مرتفع کند، گفت: حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی را در این باره میطلبیم چرا که مردم گاهی نمیدانند یک متر از فضای کاشی کاری شده یا کاشی معرقی که به کار گرفتهاند چه زحمت و هنری را در بردارد و چه علاقه و عشقی در آن نهفته است.
این مسئول افزود: فردی که با هنر گچ بری آشنا شود، میتواند دغدغههای این صنف را بشنود و با هنر و فعالیت این حوزه نیز برخورد بهتری داشته باشد و به آثار هنری احترام بیشتری بگذارند.
این هنرمند و فعال صنفی با اشاره به این که آموزش یکی از دغدغههای مهم این صنف محسوب میشود، تصریح کرد: تلاش کردیم رشته گچ بری را وارد مقاطع دانشگاهی کنیم تا علمو عمل را در کنار هم داشته باشیم در عین حال امروزه علاقمندانی را میبینیم که در جست و جوی یادگیری این رشته هزینههای بسیار بالایی را صنف آموزش میکنند اما بعد از اتمام دورهها نمیتوانند مهارت کافی داشته باشند و بیانگیزه میشوند.
وی با تاکید بر این که حل و فصل این مسائل جزو دغدغههای چند ساله ماست، تصریح کرد: اگر بتوانیم در پرورش نیروی ماهر از ظرفیت دانشگاهها نیز استفاده کنیم مطمئنا هنر و رشته گچ بری میتواند جایگاه واقعی خود را در جامعه پیدا کند.
انتهای پیام