• امروز : یکشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
1

تودیع و معارفه رئیس حراست صندوق احیا / امیر صوفی سرپرست حراست صندوق احیا شد

  • کد خبر : 13464
  • 16 آذر 1404 - 10:46
تودیع و معارفه رئیس حراست صندوق احیا / امیر صوفی سرپرست حراست صندوق احیا شد
در این جلسه که با حضور صادقی رئیس اداره توابع و حبیبی مشاور مدیرکل حراست وزارتخانه تشکیل شد، امیر صوفی به عنوان سرپرست اداره حراست صندوق احیا معرفی و از زحمات حسن تسبیح پور تقدیر شد.

به گزارش صابتا جلسه تودیع و معارفه رئیس حراست صندوق احیا، امروز یکشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۴ با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره صندوق توسعه و احیا و نمایندگان اداره کل حراست وزارت میراث فرهنگی در عمارت مسعودیه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور حبیبی مشاور مدیرکل حراست و صادقی رئیس اداره توابع اداره کل حراست تشکیل شد، امیر صوفی به عنوان سرپرست اداره حراست معرفی و از زحمات حسن تسبیح پور تقدیر شد.
در ابتدای جلسه، برزین ضرغامی مدیرعامل صندوق توسعه و احیا با برشمردن زحمات و فعالیت‌های تسبیح پور از او قدردانی کرد و گفت: حضور او در مجموعه فرصتی برای همکاران صندوق بوده تا بتوانند با آرامش بیشتری به مأموریت‌های خود بپردازند.

تلاش برای حفظ آرامش صندوق احیا

تسبیح پور مدیر حراست صندوق احیا در ادامه نشست گفت: در دوره دو ساله حضور خود، برای اجرای هفت دوره آموزشی برنامه‌ریزی شده و با وجود کمبودها، تلاش شده است که امور با همکاری و در فضایی دوستانه پیش برود.


او افزود: در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، اقداماتی مانند برگزاری زیارت عاشورا برای افزایش همدلی در مجموعه انجام شده است.
تسبیح پور همچنین اشاره کرد: در دوره مدیریت جدید، روند برگزاری مزایده‌ها سرعت و رشد خوبی یافته و مجموعه حراست همواره تلاش کرده است که یاری‌رسان مدیرعامل باشد.

آیندگان در مورد ما قضاوت می‌کنند

صادقی رئیس اداره توابع اداره کل حراست نیز در این مراسم با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) گفت: مجموعه صندوق مانند هر مجموعه اقتصادی زیر نظر این اداره کل قرار دارد. او یادآوری کرد: در گذشته نهادی به نام بنیاد یادگاران فرهنگی پیش از دهه هشتاد فعالیت می‌کرد که نقش کاتالیزور داشت و با دریافت زمین و تهاتر، امکان خرید اشیا و آثار هنری را فراهم می‌کرد، زیرا فروش آثار دولتی دشوار و نیازمند تایید هیئت دولت بود.


صادقی تاکید کرد: صندوق احیا نیز ظرفیتی مشابه دارد و می‌تواند در حوزه فروش صنایع دستی و فرش نقش‌آفرینی کند. به گفته او صنایع دستی امروز جزء کالاهای لوکس محسوب می‌شود و از سبد خرید خانوار خارج شده و لازم است صندوق به حوزه صادرات توجه ویژه‌ای داشته باشد.
او با اشاره به چالش‌های حوزه واگذاری بناها گفت: مشکلات حقوقی مختلفی در این مسیر وجود دارد و عمارت مسعودیه یکی از نمونه‌های چنین مشکلاتی است.
رئیس اداره توابع اداره کل حراست تصریح کرد: نظارت بر مرمت بناهای تاریخی برای این اداره موضوعی اصلی است، زیرا بناهای تاریخی هویت و حافظه جمعی کشور به شمار می‌روند و توجه به نگهداری آنها بر مسائل اقتصادی اولویت دارد. او با اشاره به هزینه‌های سنگین مرمت برای دولت، درخواست کرد که جنبه فرهنگی بناها همواره مورد توجه قرار گیرد.
صادقی ادامه داد: عملکرد امروز مدیران در آینده مورد قضاوت قرار خواهد گرفت و همه اقدامات انجام‌شده ثبت می‌شود. کسانی که کارهای اثرگذار انجام دهند، در تاریخ به نیکی یاد خواهند شد.
او در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در برخی استان‌ها این تصور وجود دارد که نگهداری بناهای تاریخی با توسعه شهری در تضاد است، در حالی که همین بناها می‌توانند به جذب گردشگر و ایجاد درآمد کمک کنند. به گفته او هنر مدیریت در ایجاد تعادل میان توسعه و حفاظت است.

تغییرات مدیریتی موجب پویایی مجموعه می‌شود

حبیبی مشاور مدیرکل حراست نیز در این جلسه گفت: برای ابلاغ سلام مصطفوی مدیرکل حراست وزارتخانه در جلسه حضور یافته است.


او با اشاره به سابقه تسبیح پور گفت که او از دوستان قدیمی مجموعه بوده و در تمام مسئولیت‌هایی که برعهده داشته، نظم و انضباط را برقرار کرده است. حبیبی افزود: تسبیح پور پنج سال در صندوق حضور داشته و با توجه به سختی‌های کار نظارت، با تدبیر محل خدمت جدید او تعیین خواهد شد.
مشاور مدیرکل حراست تاکید کرد: تغییرات و جابه‌جایی‌ها موجب پویایی هر مجموعه است و معرفی امیر صوفی نیز در همین مسیر انجام شده است. به گفته او صوفی از همکاران توانمند این مجموعه بوده و سابقه فعالیت در نیاوران، سعدآباد و مرکز آموزش را در کارنامه دارد.

 

لینک کوتاه : https://saabta.ir/?p=13464

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.