• امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
3
باحمایت صندوق توسعه و احیا برگزار شد؛

جشنواره خانه‌های بوم‌گردی ایران در شهرستان فردوس

  • کد خبر : 10681
  • 08 آبان 1403 - 14:27
جشنواره خانه‌های بوم‌گردی ایران در شهرستان فردوس
جشنواره خانه‌های بوم‌گردی ایران به میزبانی شهرستان فردوس، با حضور ۳۶۰ فعال حوزه بوم‌گردی و راهنمای گردشگری 6 تا 8 آبان 1403 برگزار شد.

این فعالان گردشگری که برای رویداد ملی خانه‌های بومگردی ایران به این شهرستان سفر کردند علاوه بر آشنایی با سنت‌های استان در جشنواره‌ی انار و زعفران، از جاذبه‌هایی همچون قنات بلده و شهر تاریخی تون نیز بازدید کردند. صندوق توسعه و احیا در کنار اداه‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان جنوبی حامی این رویداد بود.
عباس مهدوی مدیر روابط عمومی صندوق توسعه و احیا در حاشیه این رویداد در گفت‌و گو با خبرنگاران گفت: بوم گردی، گردشگردی و ظرفیت‌های کشاورزی حلقه‌های جدایی ناپذیر در جذب گردشگر، سرمایه‌گذار و رشد اقتصادی است.
مهدوی ضمن حضور در همایش ملی خانه‌های بومگردی ایران به میزبانی شهرستان فردوس، بیان کرد: اکثر چهره‌های حاضر در این همایش صاحبان خانه‌های بومگردی مطرح کشور هستند.
مدیر روابط عمومی امور بین‌الملل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی – فرهنگی ایران با بیان اینکه همایش بومگردی‌ها اتفاق بزرگی برای بهره‌مندی از موقعیت تبادل تجربیات است و باید از این فرصت استفاده کرد، افزود: باتوجه به ظرفیت‌های موجود خراسان جنوبی می‌تواند پیشتاز حوزه‌ی بومگردی‌ها در کشور باشد.
او، با بیان اینکه خراسان جنوبی ظرفیت پیشتاز شدن در حوزه مزارع گردشگری را دارد و باید مورد توجه مردم و مسئولان واقع شود، تصریح کرد: خیلی از هم‌وطنان فکر می‌کنند خراسان جنوبی صرفا یک استان کویری با آب و هوای خشک است.
مهدوی، با بیان اینکه معرفی منطقه‌ای با پوشش طبیعی بکر همچون باغستان به فعالان گردشگری آن‌ها را هم شگفت‌زده می‌کند، ادامه داد: معرفی محصول انار و زعفران فردوس باید به بهترین شکل ممکن رقم بخورد.
مدیر روابط عمومی امور بین‌الملل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی – فرهنگی ایران، به تلفیق کشاورزی و گردشگری برای توسعه هر دو صنعت مهم و درآمدزا در خراسان جنوبی تأکید کرد و افزود: باغات و مزارع محصولات مزیت‌دار خراسان جنوبی می‌تواند در قالب مزرعه گردشگری تعریف شود.
او با بیان اینکه خراسان جنوبی همچنین از لحاظ معماری بناهای تاریخی، قدمت میراث‌فرهنگی و روستاهای بکر در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد، ادامه داد: قرارگیری کشاورزی و گردشگری در کنار هم به رونق اقتصاد منطقه و مردم کمک شایانی می‌کند.
مهدوی با بیان اینکه بوم‌گردی، گردشگردی و ظرفیت‌های کشاورزی حلقه‌های جدایی ناپذیر در جذب گردشگر، سرمایه‌گذار و رشد اقتصادی است، اظهار کرد: خراسان جنوبی در هر سه مورد حرفی برای گفتن در سطوح ملی و فراملی دارد.
مدیر روابط عمومی امور بین‌الملل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی – فرهنگی ایران، با بیان اینکه باید در راستای مهاجرت معکوس گام برداریم، گفت: مهاجرت معکوس باعث افزایش شاخص جمعیت، رشد جوانی جمعیت، گردش مالی و صعود اقتصادی است؛ آورده همایش خانه‌های بوم گردی باید تعریف دوسویه کشاورزی و بوم‌گردی باشد.

لینک کوتاه : https://saabta.ir/?p=10681

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.