• امروز : یکشنبه - ۲۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 18 May - 2025
1
معاون اقتصادی-بازرگانی صندوق توسعه و احیا مطرح کرد؛

۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری ملی در بناهای تاریخی است / ۲۰۰ بنا آماده واگذاری و احیاست

  • کد خبر : 12551
  • 28 اردیبهشت 1404 - 12:10
۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری ملی در بناهای تاریخی است / ۲۰۰ بنا آماده واگذاری و احیاست
رمضانی‌نژاد گفت: حضور صندوق احیا در سیزدهمین بوت‌کمپ بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه ملی در مشهد، فرصت مناسبی برای شناسایی سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در این حوزه و معرفی بناهای با تخریب بالا جهت عملیات نجات‌بخشی با سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی بود.

به گزارش صابتا، رمضانی‌نژاد گفت: حضور صندوق احیا در سیزدهمین بوت‌کمپ بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه ملی در مشهد، فرصت مناسبی برای شناسایی سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در این حوزه و معرفی بناهای با تخریب بالا جهت عملیات نجات‌بخشی با سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی بود.
علی اصغر رمضانی‌نژاد، معاون اقتصادی و بازرگانی صندوق که به عنوان سخنران اصلی و رئیس پنل سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی، در سیزدهمین بوت‌کمپ بین المللی سرمایه گذاری و توسعه ملی در مشهد حضور داشت، گفت: صندوق توسعه و احیا در سیزدهمین بوت‌کمپ سرمایه‌گذاری در راستای معرفی و اجرای اقتصاد میراث فرهنگی و با هدف جذب و هدایت سرمایه‌های مردمی معرفی اماکن و بناها تحت مدیریت این مؤسسه در این رویداد مهم سرمایه‌گذاری، شرکت کرد.
او ضمن اشاره به اهمیت حضور صندوق در این گونه مجامع، بیان کرد: از تدابیر ویژه و اقدامات مدیریت صندوق در سال ۱۴۰۴، سالی که به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، آماده‌سازی پروسه واگذاری حق مرمت، بهره‌برداری با مدت معین برای بیش از ۲۰۰ بنای تاریخی فرهنگی ثبت ملی است.

صندوق، نهادی برای جذب سرمایه‌های سرگردان

او ادامه داد: این بناها در سال جاری با هدف هدایت و جذب سرمایه‌های سرگردان مردمی و بازارسازی در حوزه بناها و اماکن تاریخی فرهنگی، ایجاد تحرک در بخش تولید کالاهای مرتبط با حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی، وارد چرخه مرمت و احیا می‌شود که ایجاد اشتغال پایدار و توسعه زیرساخت‌های گردشگری کشور را در پی خواهد داشت.
رمضانی‌نژاد تاکید کرد: شناسایی سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در این حوزه و معرفی بناهای با تخریب بالا جهت عملیات نجات‌بخشی با سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی، ضمن کاهش هزینه‌های دولت در این بخش، موجب مشارکت مردمی با رویکرد عدالت‌محورانه می‌شود.
او اضافه کرد: تمامی واگذاری‌های صندوق، صرفاً از طریق مزایده عمومی و در بستر سامانه تدارکات دولت انجام می‌شود و بسته‌های سرمایه‌گذاری پس از نشر آگهی عمومی در معرض دید و انتخاب عموم مردم عزیز و شریف کشور قرار خواهد گرفت.
رمضانی‌نژاد که به عنوان نماینده بخش گردشگری در اجلاس سرمایه‌گذاری مولد ایران و سیزدهمین بوت کمپ سرمایه‌گذاری که با حضور و میزبانی استاندار خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن برشمردن اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی؛ از نقش مهم صندوق توسعه و احیا بعنوان حلقه واسط و محل تلاقی این سه حوزه تخصصی در کارآفرینی، تولید خدمت، تولید صنایع بالادستی شامل تجهیزات هتلداری، مواد و مصالح مرمتی، صنایع دستی و سوغات، و همچنین ایجاد و تقویت زیرساخت‌های گردشگری یاد کرده و از توجه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و اصحاب صنایع که علاقمند به حوزه های مذکور را دارند تقدیر کرد.

گردشگری، صنعت پیشران و پایدار

این مقام مسئول صندوق توسعه و احیا، خاطر نشان کرد: صنعت گردشگری، پیشرانِ صنایع وابسته دیگر خواهد بود و با گشایش‌های سیاسی و اقتصادی که حاصل خواهد شد به عنوان جایگزینی مطمئن و موثر بجای صادرات نفتی مدنظر قرار گرفته است.
او افزود: صندوق توسعه و احیا در راستای انجام تکالیف قانونی خود، ضمن واگذاری حق مرمت و بهره برداری از بناهای تاریخی به عموم مردم و سرمایه‌گذاران از طریق مزایده عمومی،ضمن کاهش هزینه‌های دولت در زمینه مرمت آثار، با واگذاری عدالت‌محورانه به مردم و جذب و هدایت سرمایه‌ها در این بخش مبادرت به حمایت از تولیدات و فروش و صادرات صنایع دستی و سوغات خواهد داشت.

سال ۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی

رمضانی‌نژاد خبر داد: در این اجلاس دو روزه، با شصت بسته سرمایه‌گذاری مربوط به هفده استان کشور ارئه شد که مورد استقبال صاحبان بنگاه‌های اقتصادی و مدیران استارت‌آپ‌ها بزرگ و شرکت‌های صنعتی قرار گرفت. همچنین طی این اجلاس، با صاحبان ایده‌ها و روش‌های نوین سرمایه‌گذاری و تامین مالی، مذاکرات خوبی انجام شد که در ادامه مسیر در راستای تحقق اهداف وزارت میراث فرهنگی قابل استفاده است.
مدیر اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق احیا با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ تاکید کرد: سال ۱۴۰۴ سالی مهم برای جذب سرمایه‌های سرگردان به حوزه میراث فرهنگی است و از این طریق می‌توان بناهای تاریخی و فرهنگی متعددی را با مشارکت مردم به چرخه زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم، بازگرداند.

لینک کوتاه : https://saabta.ir/?p=12551

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.