«مریم السادات طباییان» منشی جلسات شورای فنی اقتصادی و دبیر کمیته های کارشناسی داخلی فنی با بیان این که برگزاری این شوراها نیازمند سپری شدن فرایندی در واحد فنی و کمیتههاست، اظهار کرد: پروژه ها به دفعات مورد بررسی قرار گرفته و پس از نظارت مدیران پروژه و همچنین رییس واحد طراحی وارد کمیته داخلی میشوند در نهایت نیز کمیته داخلی طرحها را کارشناسی کرده و به شورا ارجاع میدهد.
وی با اشاره به این که در شورا نهایتا طرح برای اخذ مصوبه آماده میشود گفت: ماحصل اعلام نظر کمیته داخلی به سرمایه گذار و همچنین بررسیهای کارشناسی، در شورا براساس بررسی های تخصصی مشمول اخذ مصوبه اجرا خواهد شد.
این مسئول افزود: در این شورا اقداماتی مانند لکه گذاری احیا، مداخلات سازه ای، ساخت میان افزا و … موارد خاص و حساسی هستند که بررسی شده و مصوبه دریافت میکنند.
وی با اشاره به شروع دوران مدیریت حسین ساری مدیرعامل وقت صندوق توسعه و احیا تصریح کرد: همزمان با دوران مدیریت وی تاکنون یعنی مصادف با شروع دوره جدید مدیریت در صندوق توسعه و احیا ۱۶ بنا در شورای فنی اقتصادی صندوق توسعه و احیا مطرح شده است.
طباییان با بیان این که مجموعه چرخاب اردکان (شامل ۵ بنا) در شورای فنی شهریور ماه مطرح و شامل مصوبه شده است، گفت: مجموعه ماکو (شامل ۵ بنا)، اتاق آیینه شهرکرد و خانه گلشن بوشهر به ترتیب شامل عدم دریافت مصوبه و دو مجموعه بنا نیز شامل اخذ مصوبه شدهاند.
وی با اشاره به این که در شورای فنی آبان ماه بناهای حمام مریان تالش، خانه اسماعیل مرغون یزد و خانه اذین بوشهر مصوبه دریافت کردند، گفت: خانه کازرونی یزد که در این جلسه شورا مطرح شده بود نتوانست مصوبه دریافت کند.
منشی جلسات شورای فنی اقتصادی و دبیر کمیته های کارشناسی داخلی فنی با بیان این که در شورای فنی بعدی همین ماه پروژه های مجموعه ماکو شامل ۵ بنا و همچنین عصارخانه شهید عصاری (آران و بیدگل) همگی شامل دریافت مصوبه شدند، گفت: در شورای فنی آذرماه طرح مرمت و احیاء حمام شاه اصفهان نتوانست مصوبه دریافت کند، خانه ناصحزاده تبریز، خانه کازرونی و خانه کازرونیان شیراز نیز به ترتیب توانستند مصوبه لازم را برای اجرا دریافت کنند.
انتهای پیام