• امروز : پنج شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 9 May - 2024

اخبار ویژه

تبلیغات محیطی در محوطه بناهای تاریخی، ساماندهی می‌شود موزه مفاخر نیازمند مرمت اضطراری است/ درختان صد ساله در انتظار آب قنات آمادگی صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیای بافت تاریخی گرگان/ لزوم افزایش مشارکت بین دستگاهی جلسه شورای مدیران صندوق توسعه و احیا برگزار شد/ تودیع و معارفه مدیر واحد توسعه مدیریت برگزاری مزایده بناهای استان مرکزی در نیمه اول سال جاری / حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست / رویکرد صندوق احیا در واگذاری بناهای تاریخی آگاهانه است مزایده کاروانسراهای ثبت جهانی برای مرمت و احیا مشکل قانونی ندارد/ حدود ۳ هزار بنای تاریخی در اختیار سایر دستگاه‌های دولتی قرار دارد/ نمی‌توان از تهران برای تمام کشور برنامه‌ریزی کرد/ صندوق دنبال احیاست نه انتفاع مالی طرح مرمت و احیای حمام ارامنه، خانه ضرابی همدان و چشمه علی دامغان بررسی می‌شود دومین نشست خبری مدیر عامل صندوق توسعه و احیا / گزارش یکسال احیای بناهای تاریخی

9
با حضور نمایندگان صندوق و اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی انجام شد؛

تحویل عمارت اربابی لیقوان جهت مرمت و احیا به سرمایه‌گذار

  • کد خبر : 6751
  • 27 آبان 1402 - 14:18
تحویل عمارت اربابی لیقوان جهت مرمت و احیا به سرمایه‌گذار
عمارت اربابی لیقوان با حضور مدیران اداره کل میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی، سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مدیران صندوق توسعه و احیا به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه و احیا، صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی، بنای تاریخی عمارت اربابی واقع در آذربایجان شرقی، روستای ليقوان از توابع شهر تبریز، جهت مرمت و احیا به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شد.
این بنای تاریخی که پیش‌تر متروکه شده‌ بود در ادامه تحقق شعار مردمی‌سازی در دولت سیزدهم ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۲ به مزایده رسمی گذاشته شد تا با کاربری فرهنگی، پذیرایی و تجاری طی ۱۵ سال به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شود.

جزئیات بیشتر عمارت اربابی لیقوان

گفتنی است سرمایه‌گذار موظف است طی یک سال عمارت تاریخی اربابی لیقوان را با صرف هزینه ۲۵میلیارد ریال مرمت و احیا کند.
لازم به ذکر است عمارت اربابی سنگی که با نام‌های «داش عمارت و خانه حاج احتشام‌الدوله» نیز شناخته می‌شود، از مهم‌ترین جاذبه‌‌های تاریخی و اماکن دیدنی لیقوان، پرجمعیت‌ترین روستای آذربایجان شرقی است.
این بنای تاریخی، خانه احتشام‌الدوله، ارباب روستای لیقوان است که قدمت آن به دوران قاجار می‌رسد. از مهم‌ترین مشخصه‌های این بنا، ستون‌های سنگی با مقطع دایره‌ای است که به‌شکل استوانه‌های منظم و با شکوهی در ارتفاع دره لیقوان خودنمایی می‌کند. این سنگ‌تراشی در گورستان قدیمی لیقوان هم دیده می‌شود
همچنین از دیگر بارزه‌های معماری این بنا، دیوار باربر، طاق و تویزه هستند که از مصالحی چون آجر، سنگ و چوب تشکیل شده‌اند.

لینک کوتاه : https://saabta.ir/?p=6751

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.