• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 4 May - 2024

اخبار ویژه

آمادگی صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیای بافت تاریخی گرگان/ لزوم افزایش مشارکت بین دستگاهی جلسه شورای مدیران صندوق توسعه و احیا برگزار شد/ تودیع و معارفه مدیر واحد توسعه مدیریت برگزاری مزایده بناهای استان مرکزی در نیمه اول سال جاری / حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست / رویکرد صندوق احیا در واگذاری بناهای تاریخی آگاهانه است مزایده کاروانسراهای ثبت جهانی برای مرمت و احیا مشکل قانونی ندارد/ حدود ۳ هزار بنای تاریخی در اختیار سایر دستگاه‌های دولتی قرار دارد/ نمی‌توان از تهران برای تمام کشور برنامه‌ریزی کرد/ صندوق دنبال احیاست نه انتفاع مالی طرح مرمت و احیای حمام ارامنه، خانه ضرابی همدان و چشمه علی دامغان بررسی می‌شود دومین نشست خبری مدیر عامل صندوق توسعه و احیا / گزارش یکسال احیای بناهای تاریخی اولین جلسه از سلسله‌های نشست‌های روایت احیا / روایت احیای خانه‌های تاریخی آبشنگ و عابدیان در اصفهان مرور شد تقدیر ضرغامی از بهره‌برداران و مرمتگران شش بنای تاریخی صندوق توسعه و احیا

20
معاون صنایع دستی وزیر تاکید کرد؛

همه دستگاه‌ها باید به صنایع دستی توجه داشته باشند

  • کد خبر : 5577
  • 17 خرداد 1402 - 9:37
همه دستگاه‌ها باید به صنایع دستی توجه داشته باشند
معاون صنایع‌دستی کشور با بیان این که صنایع‌دستی امری فرابخشی است و همه دستگاه‌ها باید به آن توجه داشته باشند، گفت: تمام کنشگران درون وزارتخانه و بیرون از وزارتخانه در حقیقت همگرا درحال فعالیت برای رونق و توسعه صنایع‌دستی هستند تا یک افق درخشان برای این حوزه تدوین شود.

«مریم جلالی» در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی صنایع‌دستی و هفته صنایع‌دستی در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع‌دستی است اما در حقیقت روز گرامی‌داشت هنرهای سنتی نیز است چرا که اعتقاد ما بر این است که صنایع‌دستی میوه هنرهای سنتی و این هنرها باید حفظ شود و توسعه یابد.

جلالی با اشاره به فعالیت یک ساله خود در این معاونت افزود: در این مدتی که مسئولیت معاونت صنایع‌دستی را بر عهده گرفتم رویکردم این بوده که با برنامه‌ریزی در این حوزه کار کنم. یکی از موضوعات مهم اتصال صنایع‌دستی به ادبیات توسعه بوده چرا که از برنامه چهارم توسعه این موضوع فراموش شده بود و صنایع‌دستی بیشتر جنبه تزئینی داشت.

او افزود: تلاش کردم که یک نظام تعامل ایجاد کنم تا صنایع‌دستی به‌عنوان موضوع اقتصادبنیان بتواند جای خود را به خوبی باز کند.

او با اشاره به تقارن هفته صنایع‌دستی با هفته محیط‌زیست، گفت: این تقارن نشان از این دارد که صنایع‌دستی به بهبود محیط‌زیست کمک می‌کند و به‌عنوان یک صنعت پاک می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. این در حالی است که صنایع‌دستی در حوزه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دارای اهمیت است.

معاون صنایع‌دستی کشور اشاره به برنامه هفتم توسعه یادآور شد: با تلاش مهندس ضرغامی، موضوع صنایع‌دستی در برنامه هفتم جایگاه ویژه‌ای پیدا کرد و به آن توجه ویژه‌ای شده و در برنامه هفتم توسعه، فصل مجزا پیدا کردیم و خوشبختانه نظر مساعد مقام معظم رهبری نیز در این باره بسیار خرسندانه است.

او گفت: صنایع‌دستی امری فرابخشی است و همه دستگاه‌ها باید به آن توجه داشته باشند و تمامی کنشگران درون وزارتخانه و بیرون از وزارتخانه در حقیقت همگرا درحال فعالیت برای رونق و توسعه صنایع‌دستی هستند تا یک افق درخشان برای این حوزه تدوین شود. از مدیریت هزینه به مدیریت سرمایه عزیمت کردیم. عدد صنایع‌دستی روز به روز در حال بزرگ شدن است و خوشحالم که صنایع‌دستی این نقش‌آفرینی را در کارآمدی نظام اقتصادی انجام می‌دهد.

جلالی یادآور شد: این روزها صنایع‌دستی می‌تواند در سبک زندگی نقش‌آفرینی کند و همه دیدیم که در نوروز امسال روسری گلونی نقش مهمی را در سبک زندگی ما ایفا کرد و فضای زیبایی را به وجود آورد.

لینک کوتاه : https://saabta.ir/?p=5577

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.